Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Βάψιμο της τάξης μας

Να που τελικά τα καταφέραμε!!!
Τι εννοούμε;
Σήμερα το πρωί, πιστοί στο ραντεβού με τη δασκάλα μας, πολλοί από τους γονείς μας, βρέθηκαν στο σχολείο για να βάψουν και να καθαρίσουν την τάξη μας!
Και τα κατάφεραν τέλεια!!!
Στην αρχή η τάξη μας φαινόταν εντελώς ακατάστατη με τα πράγματά μας όλα μες τη μέση... βομβαρδισμένο τοπίο, τόσο που αποφεύγαμε να μπαίνουμε μέσα...

...όσο οι μαμάδες μας καθάριζαν επιμελώς ό,τι μπορούσε να καθαριστεί....

...όσο οι μπαμπάδες ίδρωναν βάφοντας τους τοίχους μας....

...εμείς χορτάσαμε παιχνίδι,  παρεούλα και φαγητό, αφού οι μαμάδες μας είχαν φροντίσει να μας στήσουν κι έναν τέλειο μπουφέ με φαγητά και γλυκίσματα!

Αγαπημένοι μας γονείς σας ευχαριστούμε για τον κόπο που κάνατε για εμάς, είστε όλοι σας καταπληκτικοί!

Όμως και εμείς, είπε η δασκάλα μας, υπήρξαμε άψογοι, γιατί καθόλου δεν τους απασχολήσαμε με σκανταλιές, μα παίζαμε ήσυχα για να μην ενοχλήσουμε την τόσο σοβαρή δουλειά τους!

Έτσι, οι γονείς μας και η δασκάλα μας, μαζί με την πολύτιμη βοήθειά μας, κατάφεραν να κάνουν την τάξη μας... καινούρια, και είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό!

Τώρα ανυπομονούμε να τη δείξουμε και στους υπόλοιπους συμμαθητές μας  και στους γονείς τους, που δεν τα κατάφεραν να είναι σήμερα μαζί μας... Δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους!!! Ελπίζουμε μόνο να μην τους κάνουμε να ζηλέψουν πολύ, όταν τους αφηγηθούμε πόσο τέλεια περάσαμε...4 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Ευχαριστούμε Μαρικάκι!
   Όντως το αποτέλεσμα ήταν τέλειο!

   Διαγραφή
 2. Συγχαρητήρια!!! Καταπληκτική δουλειά.
  Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έφη, πραγματικά έχασες! Αξέχαστη εμπειρία!
   Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

   Διαγραφή