Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η εκδρομή μας!

Και αφού για άλλη μια Παρασκευή μαζέψαμε τα τρόφιμα για την οικογένεια που βοηθάμε και τα στείλαμε αμέσως στο σπίτι τους...

...Φορτωθήκαμε στα πούλμαν όλο χαρά για το μακρινό μας ταξιδάκι στην Παλλήνη!

Δεν μας φάνηκε καθόλου μακριά, γιατί είχαμε σούπερ οδηγό και είμαστε και σούπερ παρέα!!!
Φτάσαμε, λοιπόν, σε ένα φανταστικό, παραμυθένιο, απίστευτα ωραίο κτήμα και κάποιες κοπέλες μας οδήγησαν στην αίθουσα που θα παρακολουθούσαμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα!


Δεν ξεκινήσαμε αμέσως, γιατί τα στομαχάκια μας είχαν αρχίσει να γουργουρίζουν!
Μάλλον τα άκουσαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος, γιατί μας έβαλαν αμέσως να κολατσίσουμε, σε κάτι απίστευτα, παιδικά, πολύχρωμα τραπεζάκια!!!

Μετά από το φαγητό, μας οδήγησαν στο υπόγειο, σε μία τεράστια αίθουσα που εκεί παίξαμε θέατρο το μύθο του Εγκέλαδου, και πήραμε αρκετές πληροφορίες τι είναι ο σεισμός και τι πρέπει να κάνουμε όταν συμβαίνει, προκειμένου να μην πάθουμε κάτι άσχημο...

Αμέσως μετά πάλι στο ισόγειο, όπου με παιχνίδια και ερωτήσεις μάθαμε ένα σωρό πράγματα για κινδύνους που παραμονεύουν στη ζωή μας και πώς να τους αντιμετωπίζουμε!

Τα καταφέραμε περίφημα με το παιχνίδι ερωτήσεων τόσο, που χάρισαν στους καλύτερους (σε όλους δηλαδή) από μία σφυρίχτρα! Με αυτή θα μπορούμε να ειδοποιήσουμε για βοήθεια όταν συντρέχει σοβαρός κίνδυνος!
 Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να μη σφυράμε άσκοπα, γιατί όταν θα έχουμε πραγματικά ανάγκη κανένας δεν θα μας πιστεύει...!

Το υποσχεθήκαμε λοιπόν, και αποχαιρετίσαμε αυτούς τους πολύ καλούς ανθρώπους που μας δίδαξαν τόσα χρήσιμα πράγματα!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά που κερδίσαμε από το πρόγραμμα του "Σχολικού Οδηγού Σωτηρίας" που χάρισαν σε όλους μας και μια σακουλίτσα με ένα σωρό φαγώσιμα δωράκια!!
 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Ακόμα και στην Κυρία Μαρία έδωσαν, που μεταξύ μας καμία ερώτηση δεν απάντησε, μόνο φωτογραφίες έβγαζε όλη την ώρα και γέλαγε με τις γκάφες μας!
 Περάσαμε αξέχαστα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου