Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Οι οδηγίες για τη γιορτή μας (όπως ακριβώς σας δόθηκαν).



Αγαπητοί γονείς,

Προκειμένου να διευκολυνθούμε οι διοργανωτές της καλοκαιρινής γιορτής, εσείς οι κηδεμόνες των παιδιών και τα ίδια τα παιδιά, αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε με αυτό το έντυπο για τον τρόπο οργάνωσης των λεπτομερειών, που αφορούν τη γιορτή.

Όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση, που είχαμε μαζί σας στις 7 Μαΐου τα παιδιά θα ντυθούν στο θεατρικό με κοστούμια που θα ραφτούν στα μέτρα τους και που οι τιμές τους θα διαφοροποιούνται από 10-15 ευρώ (τιμή αγοράς), ανάλογα την πολυπλοκότητα του κάθε κοστουμιού. Οι στολές έχουν συμφωνηθεί να δοθούν την Παρασκευή 30 Μαΐου, ημερομηνία που μέχρι τότε θα πρέπει να έχει γίνει εξόφληση.

Με τα κοστούμια τα παιδιά, ντυμένα όπως τη γιορτή, θα προσέλθουν στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου, την Κυριακή 1 Ιουνίου και ώρα 18:00-21:00
(οι γονείς δεν θα παρακολουθήσουν την πρόβα). Τη μέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί η γενική πρόβα της παράστασης, όπως επίσης τα παιδιά θα φωτογραφηθούν από επαγγελματία φωτογράφο σε ατομικές και ομαδικές πόζες (καθώς και σε στιγμιότυπα της παράστασης). Τις φωτογραφίες αυτές, θα τις πάρετε σε ξεχωριστό DVD μαζί με αυτό της παράστασης.


Μετά από συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων η γιορτή της πρώτης δημοτικού αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρα 19:00. Τα παιδιά τη μέρα της γιορτής δεν θα έρθουν το πρωί στο σχολείο, προκειμένου να είναι ξεκούραστα το απόγευμα για τη γιορτούλα τους. Το απόγευμα όλα τα παιδιά θα βρίσκονται στις 18:15 στις τάξεις  Α1 (τα παιδιά του Α1 και του τριθεσίου) και Α2 (τα παιδιά του Α2 και του μονοθεσίου). Οι δυο τάξεις θα είναι ανοιχτές και μετά το τέλος της γιορτής, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς θα θέλατε τα παιδιά να αλλάξουν ρούχα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μπουφέ, στο προαύλιο του σχολείου.

Σας γνωστοποιούμε ότι η γιορτή θα βιντεοσκοπηθεί, μετά από δική σας απόφαση, έτσι καλό θα ήταν θα αποφευχθεί η μαγνητοσκόπηση της γιορτής από το κοινό των θεατών (για τον αντίστοιχο λόγο και η φωτογράφιση).
Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα DVD την ημέρα που θα δοθούν τα ενδεικτικά (13/6/2014) για τη δική σας διευκόλυνση. Η τιμή των 2 DVD θα ανέρχεται στα 15 ευρώ. Θα βοηθούσε πολύ να προπληρωθούν κάποια από αυτά πριν τη γιορτή, προκειμένου να δοθεί η προκαταβολή, που έχει συμφωνηθεί.

Παρακαλείσθε, τέλος, να εξοφλήσετε στα ταμεία των τάξεων έξοδα που αφορούν την προετοιμασία της γιορτής (5 ευρώ), καθώς και τα έξοδα του μπουφέ (5 ευρώ) . Όλες οι αποδείξεις των εξόδων, που θα γίνουν μέχρι τη μέρα της γιορτής από εμάς τις διοργανώτριες και τους εθελοντές γονείς, θα κατατεθούν στα ταμεία των τμημάτων την αμέσως επόμενη μέρα.

Σας ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση και τη στήριξή σας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου