Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

οι οδηγίες που δόθηκαν σχετικά με τη γιορτή

Πειραιάς, 15/12/2014
Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε με αυτό το έντυπο για τον τρόπο οργάνωσης των λεπτομερειών, που αφορούν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή!
Τα παιδιά θα έρθουν ντυμένα με τα ρούχα της παράστασης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 8:10  το πρωί (Τα παιδιά θα σχολάσουν κανονικά). Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί η γενική πρόβα της παράστασης και η φωτογράφηση των παιδιών (οι γονείς δεν θα παρακολουθήσουν την πρόβα).
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, σε 2 παραστάσεις:
·         στις 18.00 θα συμμετέχουν οι μαθητές του Β1 και οι μαθητές Βασίλης Κορφιάτης και Παύλος Κορφιάτης από τη Β τάξη του 1/θεσίου και
·    στις 20.00 θα συμμετέχουν οι μαθητές του Β2 και οι μαθητές Γιώργος Καραμαούνας,  Ιωάννα Νάνου και Πελαγία Ταμπουράκη από τη Β τάξη του 1/θεσίου.

Τα παιδιά τη μέρα της γιορτής δεν θα έρθουν το πρωί στο σχολείο, για να είναι ξεκούραστα το απόγευμα για τη γιορτή.
·         Οι μαθητές της πρώτης παράστασης (Β1 και τα παιδιά από το μονοθέσιο θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα του Β1 στις 17:15)
·         Οι μαθητές της δεύτερης παράστασης (Β2 και τα αντίστοιχα παιδιά του μονοθεσίου θα πρέπει να βρίσκονται 19:15 στην αίθουσα του Β2, προκειμένου να ετοιμαστούν βάζοντας τα αντίστοιχα αξεσουάρ) .

Οι γονείς της πρώτης παράστασης, θα παραλάβουν τα παιδιά τους από το Β1, και φεύγοντας να βεβαιωθούν ότι δεν πήραν μαζί τους κάποιο από τα αξεσουάρ που πρέπει να επιστραφεί. Μετά το τέλος της δεύτερης παράστασης οι γονείς μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους αντίστοιχα από το Β2.

Σας γνωστοποιούμε ότι η γιορτή θα βιντεοσκοπηθεί από επαγγελματία, έτσι καλό θα ήταν να αποφευχθεί η μαγνητοσκόπηση  και η φωτογράφιση της γιορτής από το κοινό των θεατών. Το κόστος για το DVD της παράστασης  θα είναι 10 ευρώ. Θα βοηθούσε πολύ να προπληρωθούν κάποια από αυτά πριν τη γιορτή, για να δοθεί η προκαταβολή, που έχει συμφωνηθεί.
Τα  υπόλοιπα έξοδα που αφορούν την προετοιμασία της γιορτής ανέρχονται στα 5 ευρώ το άτομο.

     Σας ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά για την κατανόηση και τη στήριξη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου